Dakwerken De Wever voor isolatie in Halle

Vraag een gratis offerte! 02 303 85 46

Isoleren van daken en gevels te Halle

Bij Dakwerken De Wever te Halle kunt u terecht voor het isoleren van uw daken en gevels in de ruime omgeving van Halle. Heel veel energie gaat verloren door slecht geïsoleerde woningen. Vaak beseft men niet hoeveel er via het dak en de muren verloren gaat. Met de steeds stijgende energieprijzen is het belangrijk daar goed over na te denken, want een slecht geïsoleerde woning is niet goed voor uw portomonnee en het milieu!

Op zoek naar een kwalitatieve oplossing voor het isoleren van uw dak en/of gevel? Bij Dakwerken De Wever kan het allemaal dankzij onze jarenlange ervaring. Een professioneel team en een zelfwerkende zaakvoerder staan klaar voor advies en een oplossing op maat. Overweeg isolatie van uw dak of gevel en ervaar meteen het comfort van een woning waarin factuurverhogend warmteverlies tot het verleden behoort.

Contacteer ons voor uw isolatiewerken zoals:

  • Isolatie van nieuwe daken
  • Isolatie van bestaande daken (Binnenkant)
  • Isolatie van bestaande daken (Buitenkant – Sarking Isolatie)
  • Isolatie van gevels (Buitenkant)

Wat is Sarkling Isolatie?

Dakwerken De Wever te Halle is gespecialiseerd in het plaatsen van Sarking Isolatie. Sarking Isolatie wordt geplaatst op hellende daken langs de buitenkant. Dit wordt steeds gedaan met de grootste zorg, kwaliteit en zonder koudebruggen.

Wenst u meer informatie? Contacteer ons!

Vraag meer informatie!

Dakwerken De Wever