Dakwerken De Wever, de specialist voor platte daken in Halle

Vraag een gratis offerte! 02 303 85 46

Een goed geïsoleerd en energievriendelijk plat dak met garantie

De plaatsing van uw plat dak door Dakwerken De Wever in Halle gebeurt met de beste materialen op de markt. Wij kiezen ofwel voor Derbigum (zie extra informatie hieronder) of voor EPDM op maat. Beide materialen zijn kwalitatief en duurzaam. We informeren u graag over de specifieke eigenschappen van elk materiaal en helpen u zo om een optimale keuze te maken.

Een esthetisch plat dak zonder lijmnaden in EPDM

Dakwerken De Wever gebruikt EPDM van het merk HAP. Het membraan wordt volledig op maat van uw dak en in 1 stuk gemaakt. Hierdoor zijn er geen lijmnaden. De EPDM wordt op het dak gemonteerd met professionele spuitpistolen op drukvat. Dat zorgt voor de meest optimale verlijming én een mooi uitzicht. Bovendien geven wij een garantie van 20 jaar op de plaatsing van onze EPDM-membranen. Het grote voordeel is dat er dan geen naden gemaakt hoeven te worden ter plaatse. De meeste lekkages of schades zijn namelijk te wijten aan fouten bij de naadverbindingen die ter plaatse gemaakt moeten worden. Omdat het membraan uit 1 stuk bestaat zijn deze fouten uit te sluiten.
De membranen die wij plaatsen bestaan uit gevulkaniseerde naden.

Afhankelijk van de constructie kan er vervolgens gewerkt worden met verschillende types isolatie en diverse waterkerende materiaalsoorten. Wij implementeren steeds de meest hedendaagse technieken voor de plaatsing van uw plat dak.

Wenst u een gedetailleerde offerte voor een plat dak in EPDM of Derbigum? Informeer naar onze mogelijkheden en aantrekkelijke prijzen.

Vraag een offerte!

Ga voor een duurzaam dak met Derbigum!

Als u kiest voor Derbigum kiest u voor bitumineuze topkwaliteit roofing. U geniet van een verzekerde garantie: het product is UV-bestendig en gaat meer dan 30 jaar mee. Bovendien kan u naast de klassieke zwarte roofing, ook kiezen voor pH-neutrale dakbedekking (grijs of wit), waarmee u regenwater kan recupereren.

Op de foto: plaatsing te Halle. De pH-neutrale dakbedekking van Derbigum Arte beïnvloedt de pH-waarde van het water niet.

Vraag meer informatie!

De voordelen van een wit dak

Met de witte Derbigum bespaart u energie. De witte acryl toplaag reflecteert de zonnestralen die anders in het zwarte dak zouden binnendringen. Het resultaat: minder energieverbruik. In de zomer warmt uw huis immers minder op door de hitte, zodat u geen airco nodig heeft. De oppervlaktetemperatuur van het witte dak is door de lichtreflectie lager. Met een simpele ingreep draagt u zo uw steentje bij aan een beter milieu.

Plaatsing bijbouw met Derbigum Arte te Halle

Dakwerken De Wever

De specialist in platte daken